campings aan zee, strand en duinen

Camping Sènia Cala Gogo

Camping informatie

Topcamping aan mooie kust van Costa Brava

Camping Sènia Cala Gogo ligt aan een van de mooiste kusten van het centrale gedeelte van de Costa Brava. Het strand is uitnodigend, de faciliteiten zijn van topniveau en er is animatie voor jong en oud.

Veel zwembaden en veel glijbanen

Er zijn meerdere zwembaden, waaronder een geweldig kinderbad met glijbanen. Bij het zwembad is een bar/restaurant met een prachtig uitzicht op de zee. Gratis vervoer van Camping Sènia Cala Gogo naar het strand, waar eveneens een gezellige beachbar/restaurant is. Verder aanwezig: diverse sportvelden, gamehal, supermarkt, bakker, miniclub en entertainment voor de hele familie.

Lekker slenteren op de boulevard

Ruim een kilometer verder ligt het plaatsje Calonge met een heerlijke boulevard, restaurants en winkels. Het klimaat is prima hier; dat komt door de ligging tussen de bergen en de zee.

Leuke en gevarieerde dagtrips

Dagtrips? Boottocht door het natuurreservaat van de Medes-eilanden, diverse golfbanen, mooie kustroutes, waterpark op 2 kilometer, het unieke visserijmuseum in Palamós, (scuba)duiken op meerdere plekken, meer van Banyoles, Cadaqués, Dalí Museum in Figueras, Gerona en meer.

Faciliteiten

  • wifi
  • Zwembad

Contact en adresgegevens

Website
Deze camping is 238 keer bekeken