campings aan zee, strand en duinen

Ardoer camping Westhove in Domburg

Camping informatie

Pak snel je spullen, want vanaf camping Westhove trek je er heerlijk samen op uit! Bezoek de leukste familieparken of stap op de fiets voor een heerlijke picknick. Terug op de camping gaan de kinderen naar Zwierelantijn, terwijl jij toe bent aan ontspanning in het luxe badhuis. Straks, tijdens het eten, vertellen ze je weer honderduit over hun avonturen.  En dan weet je het: aan deze vakantie zul je met een warm hart terugdenken……

Strand

Karakteristieke paalhoofden, speeltuintjes, duinen en brede zandstranden. Het zijn een paar ingrediënten voor een heerlijke stranddag. Bij de moderne strandpaviljoens kun je terecht voor een kop warme chocolade melk of ijsjes en gekoelde limonade. Bij elk weertype dus verzekerd van een geslaagde vakantiedag. Het strand ligt nog geen 10 minuten rijden met de auto van de camping.

Zwembad
Neem dan een duik in het overdekte zwembad. Gasten van Camping Westhove mogen hier vrij gebruik van maken. Speciaal voor de kleintjes is er een apart peuter/kleuterbad welke voorzien is van leuke speelelementen. In het recreatiebad kunnen ’s ochtends eerst de volwassenen rustig banen zwemmen, daarna kunnen de kinderen zich helemaal uitleven en zich laten meesleuren door de stroomversnelling.

Sauna & Wellnesscorner
Wij verwelkomen je graag in ons geheel nieuwe badhuis Zwibadius. Dit badhuis is gethematiseerd in oud Griekse stijl en beschikt over 13 luxe badkamers. Elke badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Elke douche beschikt daarnaast over een eigen thermostaatkraan en een massagedouchekop met glijstang.

Daarnaast zijn er nog 4 badkamers met nóg meer comfort. Zo zijn er twee badkamers uitgerust met een extra ligbad en zijn er nog twee familiebadkamers. Deze familiebadkamers beschikken over een dubbele douche, een tweepersoons wastafel en een apart toilet. Voor het gebruik van een ligbad vragen wij u een kleine vergoeding maar de overige badkamers kunt u als gast van Camping Westhove vrij gebruiken. Dit verstaan wij onder comfort...

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Verwarmd buitenzwembad met glijbaan en kinderbad
  • Grote speeltuin
  • Domburg

Contact en adresgegevens

Website
Deze camping is 4212 keer bekeken