campings aan zee, strand en duinen

Camping Village Capalonga

Camping informatie

Strandvakantie aan de Adriatische kust

Camping Capalonga is gelegen in Bibione Pineda aan de Adriatische kust, tussen Venetië en Grado. Het is een mooie camping aan een prachtig zandstrand.

Hoog zoutgehalte van zeewater

Uniek zijn de vele ligplaatsen voor boten. De zee is rustig en ondiep en heeft een hoog zoutgehalte, wat het water zuiver maakt en met een therapeutische werking. Hier zijn veel watersporten mogelijk en door de ligging op het zuiden geniet je de hele dag van de zon.

Heerlijk waterpark en veel animatie

Camping Capalonga heeft een heerlijk waterpark met glijbaan, jacuzzi, rivierparcours, watervallen en allerlei waterspelen. Tevens is er een solariumzone met ligstoelen en parasols. Het animatieteam verzorgt allerlei activiteiten voor alle leeftijdsgroepen: van sporttoernooien tot entertainment. Hierin gaat het professionele animatieteam heel ver. Er zijn vele sportvelden en een sportzaal met veel mogelijkheden. Hier hoef je je niet te vervelen!

Pak de fiets!

De directe omgeving leent zich uitstekend om per fiets te ontdekken. Daarnaast kun je golfen, karten en heerlijk relaxen in Bibione Thermae. Vraag om inlichtingen en nog meer tips bij de receptie.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan

Contact en adresgegevens

Website
Deze camping is 131 keer bekeken