campings aan zee, strand en duinen

Camping Pappasole

Camping informatie

Schitterende familiecamping aan Toscaanse kust

Camping Pappasole is een schitterende familiecamping aan de Toscaanse kust, in het mooie deel van de provincie recht tegenover het eiland Elba.

Veilig strand op loopafstand

Vanaf de camping loop je via een wandelpad naar het 700 meter verderop gelegen strand. Het is een wit zandstrand, dat geleidelijk afloopt in een helderblauwe zee. Een strand dat dus ook erg geschikt is voor kleine kinderen.

Goede, aantrekkelijke voorzieningen

Camping Pappasole heeft daarnaast ook een schitterend zwembadcomplex op het campingterrein. Bovendien beschikt de camping over een gameroom. Er zijn vele sportfaciliteiten, zoals tennis, volleybal, minigolf, stand up paddle, kanoverhuur en sportvelden met tribunes. De goede voorzieningen, waaronder een uitgebreid winkelcentrum met restaurant waar men je graag heerlijke Toscaanse specialiteiten voorschotelt, maken Camping Pappasole extra aantrekkelijk. Het animatieteam zorgt voor veel vermaak voor jong en oud en ook de springkussens zorgen voor genoeg vertier!

Elba en natuurgebied Maremma binnen handbereik

Ideale bestemmingen voor een dagtocht zijn de beroemde Toscaanse steden Pisa en Florence (een van de mooiste steden van Italië) en natuurlijk Rome! En vlak bij de camping ligt de oude havenstad Piombino. Bij Grosseto (ongeveer 40 km) ligt het unieke natuurgebied Parco Naturale della Maremma, een rivierdelta met bossen, moerassen en veel vogels. Een bezoekje met de boot vanuit de haven van Piombino aan het mooie eiland Elba mag je ook zeker niet missen!

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Huisdieren toegestaan

Contact en adresgegevens

Website
Deze camping is 82 keer bekeken